«

»

máj 25 2018

Bejegyzés nyomtatása

Famvin Szövetség – az egész világon hajléktalanság ellen

Vincés Család drága tagjai!

Famvin Szövetség a hajléktalanokkal (angolul FHA) 2017-ben alakult, amikor ünnepeltünk vincés karizma 400. évfordulóját. Ez egy együttműködési kezdeményezés az egész világon, melyben minden ember és minden közösség részt vehet.

Annak az elképzelésnek megvalósításához szükséges vincés munka helyi, régiós és világi szinten. A célja az, hogy ajánljuk egy teret azoknak, akik az utcában élnek, menekülteknek, áttelepedett embereknek. Ha lehetséges, akarjuk, hogy ne legyen hajléktalanság azokban az országokban, ahol Vincés Család dolgozik.

Meghívjuk benneteket, hogy csatlakozzataok a levelező listánkhoz a honlapunkon www.vfhomelessalliance.org, vagy «Famvin Homeless Alliance» hálózathoz Facebookon és / vagy Twitteren

Csatlakozva a FHA-hoz nyertek hozzáférést képzési anyagokhoz, dokumentációkhoz és konferenciákhoz. A FHA.segít vincéseknek kapcsolatot tartani, honlapon és közösségi médiákon keresztül, segít felfedezni a világban szervezett projekteket, szakértők segítségét kérni, cserélni gondolatokat és tapasztalatokat és végül fejleszteni projekteket, melyek a hajléktalanság megoldásához vezetnek.

Több információ honlapunkon elérhető: www.vfhomelessalliance.org, vagy küldjenek emailt a következő címre: homeless@famvin.org.

A FHA csoportja

Az adott cikk linkje: http://vincescsalad.hu/famvin-szovetseg-az-egesz-vilagon-hajlektalansag-ellen/